Sagan om Kläppi

I en av de djupaste skogarna i en av Lapplands avlägsna glesbygder föddes idén till Kläppi. Idén kom från en önskan att skapa något för barn med grunden i ekologiska värderingar och kryddat med magin från vår vackra arktiska natur. Idag består sortimentet av kläder till barn och vuxna, accessoarer och inredningsdetaljer. Allt med ett hållbart tänk och en touch av Lappland.

 

PRIO ETT – KUNDERNA OCH MILJÖN

Kläppis målsättning är att vara ett omtänksamt varumärke som värnar om sina kunder och om miljön. ”Vi vill erbjuda högsta kvalitét på produkterna och knyta långvariga relationer till våra kunder samtidigt som vi vill göra minsta möjliga åverkan på miljön. Förhoppningen är att Kläppi ska kunna göra mer nytta än skada för vår natur och tillföra en stor dos god design med inspiration från Sveriges natur.”

NAMNET KLÄPPI

Kläppi betyder “unge” på Meänkieli, ett snart bortglömt språk från Norrlands inland. Här finns fortfarande spår av orörd natur och en och annan människa som inte glömt bort hur viktigt det är att bevara vår natur och djuren som trängs i skogarna runt omkring oss. Ett mer passande namn till det här företaget skulle vara svårt att hitta.

Med kärlek från Kläppi!

// Erica & Kerstin